Specialisaties

Fysio Fitness

Het lichaam is gemaakt om te bewegen. Bij klachten aan het bewegingsapparaat is er vaak iets mis met de balans tussen de belastbaarheid van het lichaam en de hoeveelheid belasting die het lichaam werkelijk te verdragen krijgt. Het is dan zaak om deze disbalans te corrigeren. Daarbij kunnen oefeningen in onze oefenzaal een heel goed hulpmiddel, zo niet de oplossing zijn.
Het is dan uiteraard wel heel belangrijk dat de bewegingen correct (juiste houding, gewicht, snelheid) worden uitgevoerd. Goede begeleiding is dus essentieel.

Bij Fysiotherapie Robbie Huijnen maken wij gebruik van een zeer ruime oefenruimte om de belastbaarheid van uw lichaam te verbeteren en de sturing van uw spieren te optimaliseren. Dit valt onder de noemer Fysio-Fitness. U werkt dan in de oefenruimte onder begeleiding van een fysiotherapeut aan uw gezondheid. De indicatie voor Fysio-Fitness wordt bepaald door de behandelend therapeut en is onder andere afhankelijk van de aard van de klachten

Afspraak maken?

Wanneer u het formulier heeft ingevuld en verstuurd, nemen wij telefonisch contact u op.

* Het is vaste praktijk dat een zorgaanbieder kosten in rekening mag brengen indien de afspraak niet tenminste 24 uur van tevoren is afgezegd.

Meer specialisaties

Fysiotherapie Robbie huijnen mederwerker
Fysiotherapie
Robbie Huijnen Fysiotherapie is al sinds jaar en dag een begrip in het centrum van Helmond. Al jarenlang zijn wij het vertrouwde adres voor fysiotherapie,
werk_robbie_kvg20170301-0001-crop-u11091_2x
Osteopathie
Osteopathie is een veilige behandel methode, die gebaseerd is op principes uit embryologie, fysiologie, anatomie en neurologie. Een osteopaat benadert het lichaam als één geheel.
fysio fitness robbie huijnen
Longnet
In onze praktijk zijn drie therapeuten werkzaam die de extra opleiding hebben gevolgd om COPD-patiënten te kunnen begeleiden. Samen werken we aan meer lucht.
robbie huijnen longnet
Fysio Fitness
Bij klachten aan het bewegingsapparaat is er vaak iets mis met de balans tussen de belastbaarheid van het lichaam en de hoeveelheid belasting die het lichaam werkelijk te verdragen krijgt.
werk_jacomijn_kvg20161031-0011-crop-u22743_2x
(Sport)Massage
Spierpijn? Stress? Stijve kuiten? Belangrijke wedstrijd? U kunt bij Robbie Huijnen Fysiotherapie ook terecht voor een massage. Hiervoor hoeft u geen verwijzing te hebben.