Specialisaties

Longnet

Robbie Huijnen Fysiotherapie is aangesloten bij LongNetDit netwerk streeft naar samenwerking op het gebied van COPD-zorg met als doel “het verbeteren van de inhoudelijke als ook organisatorische zorg voor de COPD-patiënt met stadia Gold 1-4 in Helmond e.o.” In onze praktijk zijn drie therapeuten werkzaam die de extra opleiding hebben gevolgd om COPD-patiënten te kunnen begeleiden.

GOLD: Medische term die de ernst van COPD-klachten aangeeft. GOLD 1 geeft hierbij een beperkte longfunctie aan en GOLD 4 een zeer beperkte longfunctie.

COPD: Chronic Obstructive Pulmonary Disease (vrij vertaald: chronische, ‘blokkerende’ longziekte). Dit is de medische verzamelnaam voor de ziektes Longemfyseem en Chronische Bronchitis.

Afspraak maken?

Wanneer u het formulier heeft ingevuld en verstuurd, nemen wij telefonisch contact u op.

* Het is vaste praktijk dat een zorgaanbieder kosten in rekening mag brengen indien de afspraak niet tenminste 24 uur van tevoren is afgezegd.

Meer specialisaties

Fysiotherapie Robbie huijnen mederwerker
Fysiotherapie
Robbie Huijnen Fysiotherapie is al sinds jaar en dag een begrip in het centrum van Helmond. Al jarenlang zijn wij het vertrouwde adres voor fysiotherapie,
werk_robbie_kvg20170301-0001-crop-u11091_2x
Osteopathie
Osteopathie is een veilige behandel methode, die gebaseerd is op principes uit embryologie, fysiologie, anatomie en neurologie. Een osteopaat benadert het lichaam als één geheel.
fysio fitness robbie huijnen
Longnet
In onze praktijk zijn drie therapeuten werkzaam die de extra opleiding hebben gevolgd om COPD-patiënten te kunnen begeleiden. Samen werken we aan meer lucht.
robbie huijnen longnet
Fysio Fitness
Bij klachten aan het bewegingsapparaat is er vaak iets mis met de balans tussen de belastbaarheid van het lichaam en de hoeveelheid belasting die het lichaam werkelijk te verdragen krijgt.
werk_jacomijn_kvg20161031-0011-crop-u22743_2x
(Sport)Massage
Spierpijn? Stress? Stijve kuiten? Belangrijke wedstrijd? U kunt bij Robbie Huijnen Fysiotherapie ook terecht voor een massage. Hiervoor hoeft u geen verwijzing te hebben.