Fysiotherapie Robbie Huijen

Therapeuten

Fysiotherapeut Alex van Gorp

Fysiotherapeut

Alex van Gorp

Alex is sinds januari 2007 vaste medewerker in de praktijk. Hij heeft zich gespecialiseerd in schouder-aandoeningen. Naast fysiotherapeut is Alex ook sportmasseur.

Fysiotherapeute

Lotte Grootenboer

Lotte heeft affiniteit met bekken en stuit gerelateerde klachten, zij heeft de cursus stuitcorrectie en bekkenpijn tijdens en na de zwangerschap afgerond. Naast fysiotherapeut is Lotte (sport) masseuse en personal fitnesstrainer.

Fysiotherapeut Lotte Grotenboer
Fysiotherapeut Rama Sprengers

Fysiotherapeute

Rama Sprengers

Rama is al 10 jaar werkzaam als fysiotherapeut en heeft verschillende cursussen gevolgd. Zo is ze gespecialiseerd in COPD/long aandoeningen, COVID-19 herstelzorg en in Cranio- Mandibulaire Dysfuncties (oa Tinnitus en tandenknarsen) in combinatie met nek problemen,. Daarnaast heeft ze affiniteit met fysio-fitness en sport gerelateerde blessures.

Fysiotherapeute

Annemieke Lammers

Annemieke is sinds 2023 werkzaam in onze praktijk.
Naast fysiotherapeut is Annemieke ook personal fitness trainer en masseuse.

Fysiotherapeut Robbie Huijnen

Fysiotherapeut

Robbie Huijnen

Al jaren werkzaam in zijn eigen praktijk, gevestigd aan de Molenstraat. Robbie is naast fysiotherapeut ook (sport)masseur, personal fitnesstrainer en afgestudeerd als osteopaat. Hij is ook een actief lid van LongNet, een organisatie die transmuraal richtlijnen uitstippelt voor de behandeling van COPD-patiënten.

Afspraak maken?

Wanneer u het formulier heeft ingevuld en verstuurd, nemen wij telefonisch contact u op.

* Het is vaste praktijk dat een zorgaanbieder kosten in rekening mag brengen indien de afspraak niet tenminste 24 uur van tevoren is afgezegd.