Specialisaties

Fysiotherapie

Robbie Huijnen Fysiotherapie is al sinds jaar en dag een begrip in het centrum van Helmond. Al jarenlang zijn wij het vertrouwde adres voor fysiotherapie, fysio-fitness en revalidatie aan de Molenstraat in de binnenstad. Robbie Huijnen Fysiotherapie is een ruime en goed geoutilleerde praktijk met diverse behandelruimtes en uitgebreide trainingsfaciliteiten.

Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden en reactiveren van patiënten met longklachten. Wij zijn dan ook aangesloten bij het regionale specialistennetwerk LongNet.

Naast COPD, zijn wij ook gespecialiseerd in Covid, CMD (kaakgewricht), Mulligan, hand revalidatie en sportblessures.

In de praktijk, waarin we een ruime oefenzaal tot onze beschikking hebben, werkt een team van zeer ervaren therapeuten die op een of meer gebieden gespecialiseerd zijn. Of klachten nu tijdens het werk of sporten zijn ontstaan, door een verkeerde beweging of een ongeval, ziekte of het ouder worden, bij ons bent u aan het juiste adres voor deskundig advies, behandeling, begeleiding en revalidatie.

 

Afspraak maken?

Wanneer u het formulier heeft ingevuld en verstuurd, nemen wij telefonisch contact u op.

* Het is vaste praktijk dat een zorgaanbieder kosten in rekening mag brengen indien de afspraak niet tenminste 24 uur van tevoren is afgezegd.

Meer specialisaties

Fysiotherapie Robbie huijnen mederwerker
Fysiotherapie
Robbie Huijnen Fysiotherapie is al sinds jaar en dag een begrip in het centrum van Helmond. Al jarenlang zijn wij het vertrouwde adres voor fysiotherapie,
werk_robbie_kvg20170301-0001-crop-u11091_2x
Osteopathie
Osteopathie is een veilige behandel methode, die gebaseerd is op principes uit embryologie, fysiologie, anatomie en neurologie. Een osteopaat benadert het lichaam als één geheel.
fysio fitness robbie huijnen
Longnet
In onze praktijk zijn drie therapeuten werkzaam die de extra opleiding hebben gevolgd om COPD-patiënten te kunnen begeleiden. Samen werken we aan meer lucht.
robbie huijnen longnet
Fysio Fitness
Bij klachten aan het bewegingsapparaat is er vaak iets mis met de balans tussen de belastbaarheid van het lichaam en de hoeveelheid belasting die het lichaam werkelijk te verdragen krijgt.
werk_jacomijn_kvg20161031-0011-crop-u22743_2x
(Sport)Massage
Spierpijn? Stress? Stijve kuiten? Belangrijke wedstrijd? U kunt bij Robbie Huijnen Fysiotherapie ook terecht voor een massage. Hiervoor hoeft u geen verwijzing te hebben.